Categorieën

Hechting Therapie

Hechting problemen & Emotionele Verstrengelingen oplossen met hypnose

Hechting Therapie om te laten waar het hoor, te verbinden of los te komen van oude verstikkende relaties, valkuilen en emotionele verstrengelingen.

Hypnose & Hechting therapie

Met hypnotherapie is mogelijk om binnen een paar sessie emotionele verstrengelingen op te lossen. En helpt bij het maken van verbinding.

Effectieve therapie heeft div interventies ontwikkelend om zaken te laten waar ze horen, loskomen van oude verstikkende relaties, valkuilen en verstrengelingen oplossen?

Hechting therapie om voor jezelf te staan en in je kracht te handelen. en je angsten om los te laten.

Wanneer je het lastig vindt om je te verbinden met je eigen behoeften en gevoelens, kan je aandacht zich verplaatsen naar andermans behoeften en gevoelens. Bij emotionele verstrengeling vindt er een soort ruilhandel plaats in verantwoordelijkheid en zelfzorg. Je nodigt de ander uit om iets voor jou te dragen of op te lossen. Vaak draag je in ruil daarvoor iets voor de ander, veelal zonder te vragen of de ander dit wel wil. In verschillende soorten relaties (vriendschap, partner, ouder-kind, leraar-leerling, werk, etc.) kan zo emotionele verstrengeling ontstaan.

“Emotionele verstrengeling is het zorg dragen voor andermans behoeften en gevoelens vanuit onvermogen om zorg te dragen voor je eigen emoties en behoeften.”

Emotionele verstrengeling ontstaat vaak onbewust in de subtiele non-verbale interactie tussen mensen. Het wordt vervolgens versterkt via verbale communicatie en gedrag.

De scheidslijn tussen iets voor een ander over hebben en emotionele verstrengeling is dun. Het onderscheid is vooral te herkennen aan de onderliggende voorwaardelijkheid. Onder het mom dat je iets voor een ander over hebt, probeer je de zorg voor eigen gevoeligheden uit te besteden.

Bel nu voor meer informatie voor het gene dat wij voor je kunnen betekenen.

Contact