Stoppen met Roken

Stoppen met roken met behulp van hypnotherapie. Succesvol stoppen met roken kan een bijzonder uitdagend probleem zijn waar mensen niet alleen voor hoeven te staan.

hypnotherapie stoppen met roken
Om te ontdekken wat jij nodig hebt om een niet roker te worden.

Omdat stoppen met iets niet zo gemakkelijk is worden mensen vaak geconfronteerd met onzekerheid en falen.

Het lijkt voor iedereen het zelfde maar de stappen die je moet nemen om te stoppen zijn vaak persoonlijk. Hypnotherapie helpt je aan verschillende manieren bij het nemen van die persoonlijke stappen om uiteindelijk te stoppen met roken.

Hypnotherapie helpt je bij het activeren van jouw persoonlijke kracht en het vinden van de juiste ondersteuning. Zodat het gemakkelijk wordt om ander gedrag te ontwikkelen en afscheid te nemen van het roken.

Roken is in het onderbewuste vaak gekoppeld aan iets. Gezelligheid, ontstressen of een rustmomentje voor mijzelf pakken komen regelmatig voor. In werkelijkheid vertegenwoordigen zij vaak een behoefte, waarin het roken dan kortstondig voorziet of de emotie voor even wordt onderdrukt.

Met hypnotherapie gaan we aan die behoeften en emotie werken en geven wij het een andere invulling en nieuw gedrag. Op deze manier verdwijnt de behoefte aan een sigaret. Doordat de emotie verandert wordt het makkelijker gemaakt om zijn oude gedrag te doorbreken.

Wij helpen jou met: 5 effectieve sessies, praktische gereedschappen en thuis opdrachten om succesvol te stoppen met roken.

Bel of app nu voor een afspraak of meer informatie 06-55530450.

Hartelijke Groet 🍀 Nathan Knip