Categorieën

Massage

Ontspannen luisteren naar de taal van je lichaam. Afhankelijk van de massage u kiest kan “loslaten, doorwerken, ontspannen, helen, ballans, flow & verbinding.” het resultaat zijn.

Massagetherapie zijn een directe en eerlijke vorm van therapie die je kan helpen; bij het door werken van landing, het oplossen van blokkades, weer in contact komen met je lichaam, omgaan met je intuïtie en het hervinden van je jezelf en jou grenzen.

Waarom Bodywork

Bodywork of lichaamsgerichte therapie is een luchtige en moedige, maar eenvoudige wijze om direct te werken met je klachten. Een therapie waar je zonder woorden kan werken. Of op een hele andere wijze contact leer maken met je lichaam. Het is een manier om (weer)contact te hebben met jouw; innerlijke weten, kompas, grenzen & spiritualiteit. En is een direct weg bij het oplossen van negatieve overtuigingen, blokkades & trauma.

De flow bereiken van jouw natuurlijk zijn.

Waarom massages.

Fysiek contact voelt heerlijk en kan ook nog eens helend zijn. Zorg er daarom voor dat je jezelf regelmatig verwent met een massage. Er zijn vele soorten massages, toch zijn de gezondheidsvoordelen hetzelfde. Dit zijn de 5 redenen waarom je jezelf vaker moet laten masseren:
1.Verlicht bij burnout, angst en depressie

bodywork massage amsterdam

Massage verlaagt het stresshormoon cortisol. Dit brengt de bloeddruk omlaag en geeft een ontspannen gevoel. Bovendien stimuleert massage de aanmaak van serotonine en dopamine. Deze stofjes zijn van invloed op de gemoedstoestand waardoor je je blijer voelt en meer zelfvertrouwen krijgt.
2.Verbetert immuunsysteem
Uit onderzoek is gebleken dat massage de aanmaak van witte bloedcellen stimuleert. Hierdoor kan je lichaam zich eerder ontdoen van ziekteverwekkers.
3.Werkt pijnstillend
Massage is met name effectief tegen nek-, schouder- en hoofdpijn. Uit onderzoek blijkt dat massage net zo goed werkt tegen pijn als pijnstillers, acupunctuur en yoga oefeningen.
4.Betere doorbloeding
Massage zorgt voor een betere doorbloeding waardoor afvalstoffen makkelijker worden afgevoerd. Dit verbetert de stofwisseling en verlicht je spieren en organen. Daarbij geeft het ook gelijk een boost aan je huid en gelaatskleur.
5.Werkt slaapbevorderend
Er is een verband tussen massage en de aanmaak van deltagolven in het brein. Deze hersengolven zijn verbonden aan diepe slaap, vandaar dat het makkelijker wordt om in slaap te vallen. Soms al tijdens het masseren!

Neem nu contact met mij op 06-55530450 voor massage bij stress, massage bij afvallen, massage bij ontspannen

https://g.page/r/CYgohMSODLGUEBA

https://g.page/r/CRER9bu5vBa7EBA

https://goo.gl/maps/EyXab9S1GzrKYS1Y9