Aromamassage

Aromamassage is een persoonlijke en intense belevenis  voor  jouw.

Een ervaringsreis voor al je zintuigen. Een heerlijk ontspannende massage naar keuze met natuurlijke -olie  als basis waaraan voor jou persoonlijk zuivere etherische oliën zijn toegevoegd. Een ervaringsreis met al je zintuigen die je uitnodigt om met je lichaam & geest een onvergetelijk verhaal te schrijven.   

Aromamassage
Genieten van een heerlijke Wellness Massage & verzorgende aroma’s

Happy You Aromamassage is een ontspannende massage om spanning en stress en overbelasting van lichaam of geest los te laten en je lekker mee kan laten voeren door de geuren. Uitermate geschikt voor mensen die last hebben van lusteloosheid, moeheid, depressiviteit, hoofdpijn of migraine, rug, nek of schouderpijn en stressklachten. Om creatief en voedend ruimte te maken voor en in jezelf.

Helend voor lichaam geest en ziel

Fysiek contact voelt heerlijk en kan ook nog eens helend zijn. Zorg er daarom voor dat je jezelf regelmatig verwent met een massage. Er zijn vele soorten massages, toch zijn de gezondheidsvoordelen hetzelfde. Dit zijn de 5 redenen waarom je jezelf vaker moet laten masseren:
1.Verlicht bij burnout, angst en depressie

bodywork massage amsterdam

Massage verlaagt het stresshormoon cortisol. Dit brengt de bloeddruk omlaag en geeft een ontspannen gevoel. Bovendien stimuleert massage de aanmaak van serotonine en dopamine. Deze stofjes zijn van invloed op de gemoedstoestand waardoor je je blijer voelt en meer zelfvertrouwen krijgt.
2.Verbetert immuunsysteem
Uit onderzoek is gebleken dat massage de aanmaak van witte bloedcellen stimuleert. Hierdoor kan je lichaam zich eerder ontdoen van ziekteverwekkers.
3.Werkt pijnstillend
Massage is met name effectief tegen nek-, schouder- en hoofdpijn. Uit onderzoek blijkt dat massage net zo goed werkt tegen pijn als pijnstillers, acupunctuur en yoga oefeningen.
4.Betere doorbloeding
Massage zorgt voor een betere doorbloeding waardoor afvalstoffen makkelijker worden afgevoerd. Dit verbetert de stofwisseling en verlicht je spieren en organen. Daarbij geeft het ook gelijk een boost aan je huid en gelaatskleur.
5.Werkt slaapbevorderend
Er is een verband tussen massage en de aanmaak van deltagolven in het brein. Deze hersengolven zijn verbonden aan diepe slaap, vandaar dat het makkelijker wordt om in slaap te vallen. Soms al tijdens het masseren!

Neem nu contact met mij op 06-55530450 voor massage bij stress, massage bij afvallen, massage bij ontspannen