Categorieën

Massage voor (HSP) Hooggevoeligheid

Massage voor (HSP) hooggevoeligheid is een massage voor het herstellen van balans ende eenheid in jezelf, tussen jou en je omgeving. Helpt bij het vergroten van jou draagkracht en op een hele andere manier om te leren gaan met HSP.

HSP massage hooggvoeligheid

Hooggevoelige mensen staan (onbewust) extra open voor indrukken.

Massage voor (HSP) Hooggevoeligheid brengt flow balans verbinding met mind and body. De Lomi Lomi Temple Style Massage is een eeuwen oude wijsheid die van familie op familie, door handen is door gegeven en brengt een diepe heling, beweging & flow. Lomi Lomi Massage is van oudsher sterk verbonden met de Hawaiiaanse variant van Sjamanisme en spiritualiteit, Huna genaamd. Het richt zich op het herstellen van de eenheid in jezelf en van de eenheid tussen jou en je omgeving. Verder brengt het je energiestroom en het herstel van je innerlijke balans op gang. En het werkt door op het niveau van je onbewuste.

Ervaringen;

“De diepe rust en verbinding maakt me meer in flow, meer in ballans meer beschermt.”

“Ik kan even los laten en gewoon even zijn zonder al dat alles of misschien wel juist alleen even met”

“Het werkt zo diep en balancerend, brengt het vast weer los, weer grond onder mijn voeten”

boeddha massage en welzijn

“Ik merk zelf een enorme hoeveelheid energie en dankbaarheid op, welke tijdens elke zich massage meester van me maakt. Als of mijn handen worden gestuurd. Het gaat vanzelf. Vereerd om zo iets moois te mogen brengen, toch zo eigen, zo dicht bij te mogen zijn en te ervaren hoe enorm helend dit werkt. Dat dit juist meer de verbinding en ballans motiveert.

Voor de massage is er voldoende tijd om kennis te maken en na de massage alle rust om na te genieten met een kopje thee of glas water.

” Een vriendin zei me “wauw dit is alles een verbinding een beweging van lichaam ziel geest, energetisch en verder, zo mooi.”

Een onderdeel van de massage is de dans achtige beweging waarmee wordt ook met de onder arme wordt gemasseerd. De zachte verbindende soms diepe strijkingen werken op verschillende nivo’s.

Massage voor (HSP) Hooggevoeligheid

Lomi Lomi Temple Style Massage werkt met de flow van het element water, de vluchtigheid en ruimte van het element lucht, de passie en waarachtigheid van het elementen vuur en grond en wezenlijkheid van het element aarde. Dit maakt deze massage tot een geheel, een compleet verhaal. Omdat hierbij ook de mentale aspecten worden gebalanceerd en in flow worden gebracht. Is na dagen het effecten van Lomi Lomi Temple Style Massage nog op diverse lagen te merken.

shiva-shakti-3