Nathan Knip

Over Nathan Knip

Nathan is een bevlogen man en vader van 4 prachtige kinderen. Zijn avontuurlijke karakter leidde hem langs vele paden. Nathan begon zijn werkzame leven als monteur, matroos en klusser en later werd hij technicus in het theater en technisch tekenaar. Aansluitend werkte hij 15 jaar lang in de horeca, als beveiliger, organisator, exploitant en facilitator. Werken met mensen had zijn sterke voorkeur en bepaalde zijn uiteindelijke levenspad.

Na diverse studies is Nathan sinds 2007 Hypnotherapeut, Emdr-Therapeut, Wellness Life Coach, Masseur, Mkb Consultant & Trainer.

Bouwen, Warme aandacht & Echt contact

Nathan helpt graag wanneer je behoefte hebt aan warme aandacht & echt contact, als je persoonlijke blokkades wilt oplossen en een nieuwe eigen wijze wilt ontdekken & weg wilt gaan bewandelen.

Een luchtige, vrolijke aanpak, een warme, veilige plek waar iemand naar jou luistert en je helpt je zelf te ontdekken of weer terug te vinden. Wil je (weer) stevig in je leven staan? Nathan kan jou daarbij op vele manieren een helpende hand reiken. Bouwen aan de balans van jouzelf en van het leven.

“Ik geniet van de persoonlijke beweging die mensen maken, en ik voel me vereerd om die prachtige intensieve grootse stappen van mensen te mogen aanschouwen en begeleiden”.

hypnotherapie dordrecht almere amsterdam rotterdam

Nathan Knip

Wellness Life Coach & Masseur

Emdr Hypnotherapeut

“Voor persoonlijke oplossingen, heling, groei, talenten, motiveren, mogelijkheden”

 

 

   logo RBCZ Effectieve Therapielid Nederlandse Beroepsvereniging Voor Hypnotherapeuten