Workshops/Trajecten

Naar een therapeut gaan voor therapie is natuurlijk zinvol als je op bepaalde punten in je leven vastloopt. Maar je kunt ook heel veel zelf met de juiste ‘tools’. Als je jezelf goed kent en je bewustzijn verhoogt, kun je veel problemen zelf oplossen.

A Workshop/Traject: Afvallen met Hypnotherapie

Happy weightloss… Een groeiplan om af te vallen…

Een compleet programma waarmee je gezonder, effectief slank kan worden en blijven.

Groepstraject & individuele sessies:

• 6 groepsessies verdeeld over 12 weken

• 3 individuele sessies (Hypnotherapie, lichaamswerk, massage)

• viruele maagband en ander effectieve tools

• praktische oplossingen tegen terug val en het oplossen van lading, etc.

• effectieve en lekkere recepten

• korting op andere verdiepende workshops

• en nog veel meer..

Later meer hierover… zie agenda

Kortom

Waar loop jij tegen aan bij het verliezen van gewicht en je weer lekker voelen in en met je lijf.

Bel, app of pb voor meer informatie..

Nathan Knip

+31655530450

Ik geef de volgende workshops voor jouw zelfontwikkeling:

-Het thema: Jij, jouw dromen en je toekomst. Veel mensen klagen over negatieve dingen in hun leven en ze weten heel goed wat ze niet meer willen. Soms houdt het daar dan ook op en verandert er niets. Pas als je weet wat je wél wilt, kun je doelen stellen, een plan maken en het leven creëren dat jij wilt. Onbewuste, belemmerende overtuigingen, kunnen je weerhouden van je dromen. Overtuigingen zijn geprogrammeerd in je brein. Door ze te resetten en er andere overtuigingen voor in de plaats te zetten, kun je goede dingen in je leven gaan aantrekken.

-Het thema: Zelfvertrouwen. Er kunnen verschillende redenen zijn waarom je een gebrek hebt aan zelfvertrouwen. Het vervelende hieraan is dat je te vaak niet doet wat je graag zou willen doen. Gebrek aan zelfvertrouwen gaat vaak hand in hand met faalangst, verlatingsangst en angst om niet aardig gevonden te worden. Al deze gevoelens hebben een ontzettende impact op hoe je je leven leeft. En dat hoeft niet! Zet vandaag de eerste stap naar een zelfverzekerde jij!

-Intuïtief tekenen. Zou je willen dat je meer vanuit je gevoel en je intuïtie zou kunnen leven? Zit je te veel in je hoofd en heb je geen idee wat het is om op je onderbuikgevoel te vertrouwen? Met intuïtief tekenen ga je je richten op wat er spontaan in je opkomt. Oefening baart kunst en voor je het weet, kun jij ook zeggen: “Ik ga voor deze beslissing op mijn gevoel af, want dat klopt.” O, nog wat: Je hoeft niet te kunnen tekenen voor deze workshop!

-Zelfhypnose. Hoe gaaf zou het zijn als jij kracht, zelfvertrouwen en positiviteit uit jezelf kunt halen, op elk moment dat je het nodig hebt? Super handig als je zenuwachtig bent voor een examen, moeilijk in slaap komt of als je geconfronteerd wordt met een stressvolle gebeurtenis. Ik laat je ervaren hoe jij hypnosetechnieken voor jezelf kunt gebruiken zodat je jezelf steeds weer tot rust kunt brengen.

-Mindfulness. Mindful zijn is eigenlijk niet iets dat je ‘even’ doet, het is een manier van leven. In het moment, het nu, kunnen laten zijn wat er is, zonder oordeel. Niet makkelijk, maar wel heel waardevol als je als je het een beetje onder de knie krijgt. Mindfulness brengt je rust, overzicht en een diepe innerlijke staat van geluk. Net als met heel veel dingen heb je er geduld voor nodig, maar een mindful leven is het prachtige cadeau dat je er voor terug krijgt. Ik leer je de basis van mindfulness, wat wel werkt en wat niet werkt.

Hypnotherapie

Workshops & Tips

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.