Bedrijfswellness

Een gezond, vitaal bedrijf bestaat uit een inspirerende leider en gezonde, motiveerde werknemers.

Investeren in jezelf, je bedrijf en je personeel zie je dubbel en dwars terug in de resultaten.

Coaching & Training Nathan Knip biedt effectieve trajecten voor (duurzaam) ondernemerschap en een gezonde bedrijfscultuur. Analyse van het bedrijf, jouw rol als leidinggevende en de onderlinge verhoudingen van het team kunnen zeer waardevolle inzichten geven om de knelpunten in je bedrijf aan te pakken.

Jij kiest waar de nadruk in de bedrijfstrainingen op mag liggen:

 

-Het thema Burn-out. Burn-out zorgt voor langdurig ziekteverzuim. Hoe voorkom je dat je mensen burn-out raken? En als het toch zo ver gekomen is, hoe help je je werknemer op de juiste manier er weer bovenop? Wat werkt wel en wat werkt niet? Informatie over preventie, zelfbewustzijn en eigen verantwoordelijkheid is een belangrijk onderdeel van deze training.

 

-Het thema Creativiteit, Efficiëntie en Succes. Hoe krijg je alle neuzen dezelfde kant op? Hoe haal je het beste uit de verschillende kwaliteiten van je werknemers? Verhoog de focus, versterk je team en vier samen de successen van je bedrijf.

 

-Het thema Rust Creëren. Staan er veranderingen te gebeuren in je bedrijf en wil je dat zo soepel mogelijk laten verlopen voor je werknemers? Of lukt het je maar niet om de onrust te verminderen na een reorganisatie? Door onzekerheid, twijfel en angst weg te nemen bij je werknemers kun je weer bouwen aan een bloeiend bedrijf.

 

 

 

 

 

Hypnotherapie

Workshops & Tips

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.