Lichaamgerichte Therapie

HOE KAN BODYWORK, LICHAAMSGERICHTE THERAPIE JOU HELPEN?

HOE KAN BODYWORK OF LICHAAMSGERICHTE THERAPIE AMSTERDAM

Bodywork of lichaamsgerichte therapie kan je bewust maken van de wijze waarop je omgaat met moeilijke situaties. Hoe je contact maakt met jezelf en anderen. Maakt je bewust van hoe je in relatie staat met je lichaam.

Eerlijk met zuiver contact ontdekken: blokkades oplossen, pijn verlichten, inzicht geven, thuiskomen, ontspannen.

Waarom Lichaamswerk
Bodywork of lichaamsgerichte therapie is een luchtige en moedige, maar eenvoudige wijze om direct te werken met je klachten. Een therapie waar je zonder woorden kan werken. Of op een hele andere wijze contact leert maken met je lichaam. Het is een manier om (weer)contact te hebben met jouw; innerlijke weten, kompas, grenzen & spiritualiteit. En is een direct weg bij het oplossen van oa negatieve overtuigingen, blokkades & trauma.

Lichaamsgeheugen
Het lichaam slaat ervaringen op en heeft een eigen verhaal dat gehoord mag worden. Lichaamswerk ondersteunt je lichaam bij het vrij laten stromen en eigen verbinding en zijn.

Zelfhelend vermogen
Het motiveren van het zelfhelend vermogen van jouw lichaam is een natuurlijk proces en kan op verschillende manieren. Bij lichaamswerk wordt je lichaam uitgenodigd om weer op een natuurlijke manier te stromen. Doordat je tijdens de sessie contact met jouw zelfregie hervind, leer je bewegen van uit je eigen kracht. Hierdoor ontstaat er weer vertrouwen tijdens het ontdekken van jouw eigen grenzen en jouw eigenheid bij wat er in je leeft.

Een sessie bodywork of lichaamsgerichte therapie sessie
Afhankelijk van jou vraag, klacht of behoefte kan een sessie bestaan uit een massage met een bepaald doel, contact oefeningen of ontdekken wat er zich aan dient op het moment van de sessie. Tijdens de sessie gebeurt er niks dat je niet wilt. En wordt je nergens zonder toestemming aan geraakt. Hierover worden van te voren duidelijke afspraken gemaakt. En kan het zijn dat het prettig voelt om op de behandeltafel te liggen. Of dat je juist op een mat gaat zitten. Door met aandacht en focus te werken is het vaak veel makkelijker om te ‘horen’ wat je lichaam vertellen heeft. En wat dit voor jou betekent. De sessie kan dus in contact met mijn handen zijn maar dit hoeft niet zo te zijn.

HEB JE VRAGEN, WIL JE MEER WETEN OF EEN VRIJBLIJVENDE TELEFONISCHE KENNISMAKINGSAFSPRAAK MAKEN? BEL OF APP 06-55530450

Hypnotherapie

Workshops & Tips

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.