Categorieën

Ervaringen

Ervaringen lees hier over hoe hypnotherapie je helpt bij het aan pakken en oplossingen van problemen en het herstellen van zelfregie en persoonlijke kracht.

ervaringen et hypnotherapie

Hai Nathan,

Zoals beloofd hieronder mijn recensie voor op je website:

‘Nathan is een bijzondere, kundige therapeut die met z’n
doordringende ogen en rake woorden je aan het denken zet, echt
weet te raken, je (weer) in jezelf leert geloven en hij geeft je handvatten mee waardoor je de kracht die iedereen eigenlijk in zich heeft, vast kunt houden. Hij leert je je denken te veranderen. Ik ben heel blij dat hij op mijn pad gekomen is, leef dagelijks met zijn woorden in mijn hoofd en voel me er veel krachtiger door. Hij heeft me veel positiviteit gebracht en ik kan hem iedereen aanraden. Hij kan je raken als geen ander’

Liefs van mij,

Paula
Hey Nathan, nog bedankt voor afgelopen vrijdag. Ik voel me zo veel relaxter. Ben van het eeuwige piekeren over wel/niet doorgaan met mijn bedrijf af! 😃 dus nogmaals super thanks!

Hoi Nathan,

Je bent een geweldige hypnotherapeut en een mooi mens, en ik zal je eeuwig dankbaar zijn voor hoe je mij geholpen hebt om mezelf ook weer als een mens te zien die er mag zijn..!

Dankzij jouw hulp kreeg ik weer de moed om te beginnen met leven; en het enige waar ik spijt van heb is dat ik dat niet eerder in mijn leven heb gedurfd..!

Maar alles heeft zijn tijd en moment in het leven,( ..dank voor dat besef..)en ik ben blij met hoe ik nu in het leven sta.

Groetjes van L😃

Je mag hem gebruiken; en met mijn voornaam,;geen idee hoe ik je ooit kan bedanken voor wat je hebt betekend in mijn leven..

Je zegt dat het mijn verdienste is en dat ik moedig ben, maar vergeet niet dat ik dat nooit had bereikt zonder jou hulp.

Dus alle hulde van mij voor jou…!


“Ik voel me goed, ik merk duidelijk dat ik mezelf energieker positiever en minder gevoelig ben voor stress.”


“Ik heb er heel veel aan. Het heeft me zoveel inzicht gegeven, ik heb echt het gevoel dat er wat veranderd is. Zo bijzonder en heel intens. Ik merk dat het nog steeds verdiept”


“ik stond in de winkel en met het oude gedrag bij de snoep afdeling en ik dacht dropjes dan of chocolade. Ik had er gewoon geen trek in toen ben ik maar door gelopen, haha dat is me nog nooit gebeurd”


Hallo Nathan,

Ik kan je inmiddels melden dat het steeds beter gaat.

Zonder echte problemen naar — geweest en terugweg ging helemaal goed.

Ik ben er erg blij mee en heb er vertrouwen in dat het steeds beter zal gaan.

Dus hartelijk bedankt voor de gesprekken en behandeling.

26 feb


Beste Nathan

Hier even een berichtje van mij .

Het gaat super goed en ik wil dan ook onze afspraak voor a.s. Donderdag afzeggen.

Ik heb besloten om op eigen kracht weer verder te gaan,ik dank je voor je wijze lessen en raad en mocht het soms weer eens tegen zitten ik weet je dan te vinden.

Heel veel succes met je geweldige werk.

Vriendelijke groeten


Hoi Nathan,

Ik hoop dat ik het gevoel vast kan houden welke ik door jouw hulp heb  gekregen…..wow……thanks!

Fijne zondag.

Vriendelijke groet,


afvallen met hypnose
afvallen met hypnose

“Nog even een update vanaf vrijdag avond:

’s avonds de hele tijd nog die tintelend gevoel gehad en zaterdag en zondag had ik het gevoel dat ik een elastiekje was waar als je hem strak houd en mee gaat spelen de hele tijd blijft (na)trillen en maandag mijn eerste werkdag weer ging een stuk beter ik heb weinig pijn gehad en dinsdag ook en vandaag is het mijn rustdag waarbij ik huishoudelijke dingen regel en dat gaat ook gewoon goed wat me vooral opviel was wanneer er vorige week een klein beetje kou over me nek en schouder ging dat ik stijf was en gisteren hadden ze de raam open gezet en daar voelde ik het ook van tochten en vandaag niet stijf 🙂 gewoon super”


“jeetje ik voel me gewoon meer in mijn kracht mijn benen meer op de grond.  Die ongelofelijke warmte in me lijf ik sta gewoon helemaal anders”


“Ik merk nu al van alles. Net of mijn zintuigen scherper zijn. Ik ben reuze benieuwd naar wat er de komende weken gebeurt.”


“Je hebt een bezem door mijn kop gehaald ongelofelijk, nooit gedacht dat ik dit zou bereiken”


“Ik heb me nog nooit zo rustig gevoeld als of ik weken op vakantie ben geweest”


“ik had de dag na de sessie een vreetbui, de dagen daarna werd alles anders, alsof er diep in mij iets is veranderd”


“Ik voelde na de sessie minder onrust en heb het contact met jou als prettig ervaren. Toch denk ik niet deze therapie mij gaat helpen”

Vrij van angst

Beste Nathan,


Het gaat goed met me!

Sinds de sessies met jou is er een rust over me gekomen, een vredig gevoel. Een gevoel waarvan ik wist dat het nodig was maar ik kreeg het zelf niet voor elkaar. Door de juiste ‘opdrachten’ en vragen te stellen heb je ervoor gezorgd dat ik zelf de gedachten vormde om bij deze rust te komen. Ik denk dat dit betekent dat ik mijzelf en mijn verleden heb geaccepteerd. Natuurlijk is het leven niet zonder twijfel en zorgen. Maar je hebt me daarnaast een aantal tools meegegeven waardoor ik het leven zelf in ieder geval zonder twijfel en zorgen tegemoet zie en dat is een bijzonder prettig gevoel.


Vanaf het eerste moment was ik bij jou op m’n gemak en dat is gedurende onze sessies niet anders geweest. Meer dan dat kan ik over jou als persoon niet zeggen maar wat mij betreft zegt dat alles over hoe ik jou als psycholoog heb ervaren.


Ondanks de twijfel- en zorgenloosheid kan het gebeuren dat ik in de toekomst behoefte heb aan een objectief luisterend oor, ik zal geen seconde twijfelen om je te bellen. Daarnaast heb je mij als ambassadeur!


Dus ja, gebruik mijn reactie op je site want voor degene die met dezelfde onrust leven waar ik mee heb geleefd, is het essentieel om rust te vinden.

Met zeer vriendelijke groet,


Beste Nathan,

Ik heb de “bijeenkomsten” als prettig ervaren en zoals al eerder gezegd heb je mij de goede richting heen gestuurd.


Ik heb wel het idee dat we de laatste keren een beetje stil stonden en ik niet veel verder kwam. Of dat aan mij lag of aan jou kan ik niet inschatten. Vandaar mijn keuze om het op een andere wijze in te vullen.


Mocht het zover zijn dat iemand in mijn (directe) omgeving therapie nodig heeft dan zal ik je zeer zeker aanbevelen; mij heeft het veel opgeleverd.

power change for you

Hoi Nathan,

Zoals beloofd zou ik nog wat van me laten horen. Het gaat uitstekend met me en heb nog geen terugval gehad. Voel me een heel anders sterk mens.

Groetjes,


Hoi Nathan,

Ik wil je nogmaals zeer hartelijk bedanken voor je hulp en je lieve verrijkende woorden.

Ik heb onze gesprekken als zeer waardevol ervaren en zie ze zeker als een belangrijke stap in het proces waar ik in zit. Ik heb alle vertrouwen in mijn toekomst en sta open voor wat er gaat komen. Ik ben volop in het proces me zelf toestemming te geven, dit voelt ook echt goed.

Bedankt voor wie je bent, en ik ben dankbaar dat ik me zo op mijn gemak voelde bij jou. Je bent echt goed in wat je doet! Ik zal je op de hoogte houden en ik weet je uiteraard te vinden mocht de behoeften er zijn voor vervolg afspraken.

Vriendelijke groet

Beste Nathan


Dank je wel voor jouw bericht !

Het eind van onze samenwerking is een beetje abrupt verlopen waardoor we niet zozeer de tijd hebben gehad om een en ander te evalueren

Sterker nog .. ik had het idee dat we maar net op gang waren.

Toch wil ik je bedanken voor je positieve inzet en je heerlijk ongeremde energie

Ik heb je ervaren als eerlijk en oprecht.. je had echt het beste met mij voor en dat waardeer ik enorm !

Het was ook even nodig in de rommelige tijd waar ik in zat

Ervaren dat er meerdere mensen echt om je geven en je willen helpen is belangrijk in tijden dat er ook een aantal dingen flink tegen zitten

Vriendelijke groet


Beste Nathan,

Ik vond het de natuur ingaan tijdens de sessie zeer geslaagd.

Het gaf mij persoonlijk een heel ontspannen gevoel, gaf me ruimte ( heel anders dan in een “behandelkamer”), en toch de gelegenheid om het over het een en ander te hebben.

Voor mij een schot in de roos, ook het nog even afsluiten met een bakje koffie op het terras gaf me een goed gevoel, je geeft hierbij je cliënt het gevoel dat je echt de tijd voor hem/haar neemt.

Ik wens jouw en je gezin een fijne vakantie toe, en we zien elkaar weer op …


“EMDR & Hypnotherapie, Wellness Life Coaching & Massage.

Voor Persoonlijke Verandering & Eigen Oplossingen

Meer informatie, om kijken of er een klik is maak ik graag een persoonlijke afspraak.

Je kan contact opnemen voor een gratis kennismakingsgesprek (30 min) gevolgd door een intake of een persoonlijk traject.

Hartelijke Groet Nathan Knip

Nathan Knip