Categorieën

Ervaringen

Niets zegt meer over de kwaliteit van een praktijk dan ervaringen van klanten. Mensen die jou al voor gegaan zijn die ik heb mogen helpen met massage, lichaamswerk en hypnotherapie.

“Er zijn maar weinig mensen die me zo kunnen laten ontspannen tijdens een ontspanningsmassage als Nathan.”


“Ayurveda massage is heel bijzonder en zo ontspannend!”


“Ik had het veel te druk en krijg daardoor klachten. Tijdens de massage had je overal pijnpunten te pakken. Daarna was alle spanning en pijn uit mijn lichaam.”


“Ontspanning massage Voor het eerst sinds 30 jaar dat ik voor iets anders dan iets medisch op een tafel lig. Ik het de angst, de pijn afkunnen voeren. Mij in mijn lijf kunnen voelen dat ik jarig ben en daarvan kunnen genieten.”


 “Ontspanning massage ik heb geen kans bij jou, haha. Ik laat me gewoon ontspannen. “


“Lomi Lomi Het was echt fantastisch. Langs loslaten, verzet ontspannen. Uit mijn gevangenis. Heerlijk ik was echt even weg en op een andere wereld. Super Relaxed. “


M: “Nathan hielp mij bij de kern van mijn pijn te komen. Hierdoor ontstond verlichting en kon de energie weer vrij stromen. Met liefde en aandacht, metaforen en beeldspraak kreeg ik de inzichten die ik nodig had. “


D: “Hai Nathan, zoals beloofd mijn recensie: Nathan is een bijzondere, kundige therapeut die met z’n doordringende ogen en rake woorden je aan het denken zet, echt weet te raken , je (weer) in jezelf leert geloven en hij geeft je handvatten mee waardoor je de kracht die iedereen eigenlijk in zich heeft, vast kunt houden. Hij leert je je denken te veranderen. Ik ben heel blij dat hij op mijn pad is gekomen, leef dagelijks met zijn woorden in mijn hoofd en voel me er veel krachtiger door. Hij heeft me veel positiviteit gebracht en ik kan hem iedereen aanraden. Hij kan je raken als geen ander.”


C: “Nathan is een bijzonder persoon. Hij voelt je energieën en behoeftes haarfijn aan. Dus ook als je niet de juiste woorden weet te vinden, weet hij je daar toch te brengen. Hij is niet alleen intelligent, maar weet ook de verschillende disciplines in zijn hoofd te combineren waardoor er een groter geheel ontstaat met wat hij ziet en voelt bij jou. Door Nathan voel ik mij een rijker mens.”


 

“Vanuit mijn bereidheid om te ervaren, voelen en onderzoeken ging ik naar Nathan toe. Nathan heeft de gave om vanuit een groot gevoel van nabijheid, warmte en respect het proces van ervaren en onderzoeken met je aan te gaan. Als een diep verlangen kwam naar boven wat van mij was…in deze ervaring was Nathan dichtbij en hielp mij mezelf te zien vanuit een groter gebied als waar ik mee binnenkwam…

Wat een mooie zielereis…

Ik ben heel dankbaar voor de liefheid en nabijheid van deze man…


 

“Nathan Knip is een intens bevlogen man die to the point is en op de juiste knoppen weet te drukken om je op een liefdevolle en respectvolle manier bij jezelf te kunnen laten komen. Hij verwelkomt je hartverwarmend op een huiselijke locatie, waar je je gehoord, gezien, gerespecteerd en begrepen wordt. Hij is open, toegankelijk en werkt buiten de kaders. Hij ziet jouw potentieel en werkt naar al jouw mogelijkheden toe. Hij is ook direct en recht voor zijn raap en weet de pijnpunten aan te pakken. Dit doet hij stevig, krachtig, liefdevol en zacht. Hij is vanuit zijn kern oplossingsgericht, talentvol en enorm inspirerend.  Hij ziet en voelt wat er aan de hand is bij je en weet jou richting te geven, de weg te wijzen vanuit jezelf. Als je daar aan toe bent laat hij jou jouw energetische schaduwkanten zien en helpt je te transformeren naar diegene die jij altijd al in wezen op zielsniveau was en wilt uitdragen. Nathan beschikt over enorme kennis van chakra’s, energieën en behandeltechnieken. Hij ziet zoveel meer maar pakt alleen aan wat er aangepakt dient te worden op het juiste moment en gebruikt de behandeltechniek die het beste bij jou persoonlijk past. “


“Hey Nathan, nog bedankt voor afgelopen vrijdag. Ik voel me zo veel relaxter. Ben van het eeuwige piekeren over wel/niet doorgaan met mijn bedrijf af! 😃 dus nogmaals super thanks!”


“Hoi Nathan, je bent een geweldige hypnotherapeut en een mooi mens, en ik zal je eeuwig dankbaar zijn voor hoe je mij geholpen hebt om mezelf ook weer als een mens te zien die er mag zijn..!

Dankzij jouw hulp kreeg ik weer de moed om te beginnen met leven; en het enige waar ik spijt van heb is dat ik dat niet eerder in mijn leven heb gedurfd..!

Maar alles heeft zijn tijd en moment in het leven,( ..dank voor dat besef..)en ik ben blij met hoe ik nu in het leven sta.”


“Geen idee hoe ik je ooit kan bedanken voor wat je hebt betekend in mijn leven..

Je zegt dat het mijn verdienste is en dat ik moedig ben, maar vergeet niet dat ik dat nooit had bereikt zonder jou hulp.

Dus alle hulde van mij voor jou…!”


“Ik voel me goed, ik merk duidelijk dat ik mezelf energieker positiever en minder gevoelig ben voor stress.”


“Ik heb er heel veel aan. Het heeft me zoveel inzicht gegeven, ik heb echt het gevoel dat er wat veranderd is. Zo bijzonder en heel intens. Ik merk dat het nog steeds verdiept”


“Ik stond in de winkel en met het oude gedrag bij de snoep afdeling en ik dacht ‘dropjes dan of chocolade’. Ik had er gewoon geen trek in toen ben ik maar door gelopen, haha dat is me nog nooit gebeurd”


“Hallo Nathan, ik kan je inmiddels melden dat het steeds beter gaat.

Zonder echte problemen naar — geweest en terugweg ging helemaal goed.

Ik ben er erg blij mee en heb er vertrouwen in dat het steeds beter zal gaan.

Dus hartelijk bedankt voor de gesprekken en behandeling.”


“Beste Nathan, het gaat super goed! Ik heb besloten om op eigen kracht weer verder te gaan,ik dank je voor je wijze lessen en raad en mocht het soms weer eens tegen zitten ik weet je dan te vinden.

Heel veel succes met je geweldige werk.”


 

“Hoi Nathan, ik hoop dat ik het gevoel vast kan houden welke ik door jouw hulp heb  gekregen…..wow……thanks!”


 

“Ik merk nu al van alles. Net of mijn zintuigen scherper zijn. Ik ben reuze benieuwd naar wat er de komende weken gebeurt.”


“Je hebt een bezem door mijn kop gehaald ongelofelijk, nooit gedacht dat ik dit zou bereiken”


“Ik heb me nog nooit zo rustig gevoeld als of ik weken op vakantie ben geweest”


“Ik had de dag na de sessie een vreetbui, de dagen daarna werd alles anders, alsof er diep in mij iets is veranderd”


“Ik voelde na de sessie minder onrust en heb het contact met jou als prettig ervaren. Toch denk ik niet deze therapie mij gaat helpen”


“Het gaat goed met me!

Sinds de sessies met jou is er een rust over me gekomen, een vredig gevoel. Een gevoel waarvan ik wist dat het nodig was maar ik kreeg het zelf niet voor elkaar. Door de juiste ‘opdrachten’ en vragen te stellen heb je ervoor gezorgd dat ik zelf de gedachten vormde om bij deze rust te komen. Ik denk dat dit betekent dat ik mijzelf en mijn verleden heb geaccepteerd. Natuurlijk is het leven niet zonder twijfel en zorgen. Maar je hebt me daarnaast een aantal tools meegegeven waardoor ik het leven zelf in ieder geval zonder twijfel en zorgen tegemoet zie en dat is een bijzonder prettig gevoel.”


“Vanaf het eerste moment was ik bij jou op m’n gemak en dat is gedurende onze sessies niet anders geweest. Meer dan dat kan ik over jou als persoon niet zeggen maar wat mij betreft zegt dat alles over hoe ik jou als psycholoog heb ervaren.”


“Ondanks de twijfel- en zorgenloosheid kan het gebeuren dat ik in de toekomst behoefte heb aan een objectief luisterend oor, ik zal geen seconde twijfelen om je te bellen. Daarnaast heb je mij als ambassadeur!

Dus ja, gebruik mijn reactie op je site want voor degene die met dezelfde onrust leven waar ik mee heb geleefd, is het essentieel om rust te vinden.”


“Beste Nathan, Ik heb de “bijeenkomsten” als prettig ervaren en zoals al eerder gezegd heb je mij de goede richting heen gestuurd.”


“Mocht het zover zijn dat iemand in mijn (directe) omgeving therapie nodig heeft dan zal ik je zeer zeker aanbevelen; mij heeft het veel opgeleverd.”


“Hoi Nathan, Zoals beloofd zou ik nog wat van me laten horen. Het gaat uitstekend met me en heb nog geen terugval gehad. Voel me een heel anders sterk mens.”


“Hoi Nathan, Ik wil je nogmaals zeer hartelijk bedanken voor je hulp en je lieve verrijkende woorden.

Ik heb onze gesprekken als zeer waardevol ervaren en zie ze zeker als een belangrijke stap in het proces waar ik in zit. Ik heb alle vertrouwen in mijn toekomst en sta open voor wat er gaat komen. Ik ben volop in het proces me zelf toestemming te geven, dit voelt ook echt goed.

Bedankt voor wie je bent, en ik ben dankbaar dat ik me zo op mijn gemak voelde bij jou. Je bent echt goed in wat je doet! Ik zal je op de hoogte houden en ik weet je uiteraard te vinden mocht de behoeften er zijn voor vervolg afspraken.”


“Het eind van onze samenwerking is een beetje abrupt verlopen waardoor we niet zozeer de tijd hebben gehad om een en ander te evalueren

Sterker nog .. ik had het idee dat we maar net op gang waren.

Toch wil ik je bedanken voor je positieve inzet en je heerlijk ongeremde energie

Ik heb je ervaren als eerlijk en oprecht.. je had echt het beste met mij voor en dat waardeer ik enorm !

Het was ook even nodig in de rommelige tijd waar ik in zat

Ervaren dat er meerdere mensen echt om je geven en je willen helpen is belangrijk in tijden dat er ook een aantal dingen flink tegen zitten”


“Beste Nathan,

Ik vond het de natuur ingaan tijdens de sessie zeer geslaagd.

Het gaf mij persoonlijk een heel ontspannen gevoel, gaf me ruimte ( heel anders dan in een “behandelkamer”), en toch de gelegenheid om het over het een en ander te hebben.

Voor mij een schot in de roos, ook het nog even afsluiten met een bakje koffie op het terras gaf me een goed gevoel, je geeft hierbij je cliënt het gevoel dat je echt de tijd voor hem/haar neemt.

Ik wens jouw en je gezin een fijne vakantie toe, en we zien elkaar weer op …”


 

Hypnotherapie

Workshops & Tips

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.