(Relatie) Trauma Oplossen

Leren luisteren naar de stem van je lichaam”

Heb je alweer: de zelfde situatie.. het zelfde gevoel of de zelfde uitkomst….

“Vechten, vluchten, bevriezen & aanpassen zijn trauma response die dienen om te overleven. 

Echter wanneer onverwerkt (relatie) trauma vast zit, kan je het contact met jezelf, je lichaam & je leven verliezen. 

Waneer je jezelf terug wilt vinden en wilt werken met “De kracht van jouw verlangen.” 

Wij zijn gespecialiseerd in het oplossen van (relatie) trauma, het los komen van trauma identificatie, het hervinden van jezelf en het motiveren persoonlijke heling

Aarzel niet om contact met ons op te nemen en een vraag te stellen. 

We zijn hier om je te begeleiden op jouw reis naar heling en welzijn. 

Whatsapp of bel 06-55530450 wanneer je meer wilt weten over een trajecten, privé sessies.. 

App nu voor een online kennismaking, 30 min gratis

Hypnotherapie, LichaamswerkMassagesEnergetische Psychotherapie.  

Jouw weg (terug) vinden door:

 1. Verlichten van Fysieke en Emotionele Spanning: Lichaamsgerichte therapie kan helpen bij het oplossen van beperkende overtuigingen, verminderen van fysieke spanning, pijn, lading en blokkades die vaak worden geassocieerd met trauma, stress en emotionele problemen. Door lichaamsbewustzijnsoefeningen en technieken kan je leren spanning in het lichaam te herkennen en los te laten.

 2. Traumaverwerking: Lichaamsgerichte therapie is effectief bij de verwerking van trauma en het terug vinden van jezelf. Traumatische ervaringen kunnen zich in het brein en lichaam vastzetten. Een combinatie tussen mentale en lichaamsgerichte technieken kunnen helpen bij het ontladen & helen van opgeslagen spanning/blokkades en het genezen van trauma.

 3. Emotie Regulatie: Lichaamsgerichte therapie helpt cliënten om beter contact te maken met hun emoties en deze op een gezonde manier te uiten. Dit kan helpen bij het verbeteren van emotionele regulatie en het verminderen van symptomen zoals angst, verdriet, boosheid en depressie.

 4. Versterken van Lichaamsbewustzijn: Lichaamsgerichte therapie vergroot het lichaamsbewustzijn, waardoor cliënten een dieper begrip krijgen van hoe hun lichaam reageert op verschillende situaties en emoties en welke bewegingen daar bij horen. Dit kan hen helpen om bewuste keuzes te maken en gezondere reacties te ontwikkelen.

 5. Bevorderen van Zelfzorg: Lichaamsgerichte therapie maakt het gemakkelijker om beter voor je zelf te zorgen, zowel fysiek als emotioneel, bij het aangaan van relaties. Dit kan leiden tot verbeterde levenskeuzes en een groter gevoel van welzijn.

 6. Herstellen van Verbondenheid met het Lichaam: Voor mensen die zich losgekoppeld voelen van hun lichaam, kan lichaamsgerichte therapie helpen bij het herstellen van kracht, verbinding, het vergroten van intuïtie en het bevorderen van een positief lichaamsbeeld.

 7. Versterken van Zelfbewustzijn: Door het verkennen van lichaamsensaties en emoties, helpt lichaamsgerichte therapie bij het vergroten van zelfbewustzijn en het begrijpen van de diepere oorzaken van en het het oplossen van psychische en emotionele problemen.

  Relatie Trauma en Hechtingsproblemen: Lichaamsgerichte therapie kan specifiek gericht zijn op het onderzoeken en oplossen van relatie trauma en hechtingsproblemen.

  HSP Hooggevoeligheid: Lichaamsgerichte therapie kan je helpen bij het omgaan met je; talenten, intuïtie, kracht & gevoeligheid. 

Hypnotherapie

Workshops & Tips

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.