Trauma & Bodywork

Lichaamsgerichte Therapie & trauma werk: 

“Het Pad naar Heling”

Lichaamsgerichte therapie richt zich op de verbinding tussen het lichaam en de geest als een essentieel onderdeel van het welzijn van mensen. Deze benadering erkent dat fysieke sensaties, emoties en lichaamsreacties nauw met elkaar verbonden zijn en dat trauma, stress en emotionele problemen zich kunnen manifesteren en vast zetten in het lichaam. 

Hypnotherapie, LichaamswerkMassagesEnergetische Psychotherapie

Ontmoeten, doorwerken, loslaten & bevrijden”

Bij lichaamsgerichte therapie gebruiken we verschillende technieken bij het herstellen van het evenwicht tussen lichaam en geest, het vergroten van lichaamsbewustzijn en het verlichten van trauma, psychische en emotionele problemen.

Wil je meer weten..

Maak nu Een Gratis Online Afspraak…. 

Whatapp 06-55530450 live om te ontdekken welk traject het beste aan sluit bij jou!?

Leren luisteren naar de stem van je lichaam”

 1. Verlichten van Fysieke en Emotionele Spanning: Lichaamsgerichte therapie kan helpen bij het verminderen van fysieke spanning, pijn, lading en blokkades die vaak worden geassocieerd met stress en emotionele problemen. Door lichaamsbewustzijnsoefeningen en technieken kan je leren spanning in het lichaam te herkennen en los te laten.

 2. Traumaverwerking: Lichaamsgerichte therapie is effectief bij de verwerking van trauma. Traumatische ervaringen kunnen zich in het lichaam vastzetten. Lichaamsgerichte technieken kunnen helpen bij het ontladen van opgeslagen spanning en het genezen van trauma.

 3. Emotie Regulatie: Lichaamsgerichte therapie helpt cliënten om beter contact te maken met hun emoties en deze op een gezonde manier te uiten. Dit kan helpen bij het verbeteren van emotionele regulatie en het verminderen van symptomen zoals angst, verdriet, boosheid en depressie.

 4. Versterken van Lichaamsbewustzijn: Lichaamsgerichte therapie vergroot het lichaamsbewustzijn, waardoor cliënten een dieper begrip krijgen van hoe hun lichaam reageert op verschillende situaties en emoties. Dit kan hen helpen om bewuste keuzes te maken en gezondere reacties te ontwikkelen.

 5. Bevorderen van Zelfzorg: Lichaamsgerichte therapie maakt het gemakkelijker om beter voor je zelf te zorgen, zowel fysiek als emotioneel, bij het aangaan van relaties. Dit kan leiden tot verbeterde levenskeuzes en een groter gevoel van welzijn.

 6. Herstellen van Verbondenheid met het Lichaam: Voor mensen die zich losgekoppeld voelen van hun lichaam, kan lichaamsgerichte therapie helpen bij het herstellen van verbinding en het bevorderen van een positief lichaamsbeeld.

 7. Versterken van Zelfbewustzijn: Door het verkennen van lichaamsensaties en emoties, helpt lichaamsgerichte therapie bij het vergroten van zelfbewustzijn en het begrijpen van de diepere oorzaken van psychische en emotionele problemen.

   

  Relatie Trauma en Hechtingsproblemen: Lichaamsgerichte therapie kan specifiek gericht zijn op het onderzoeken en oplossen van relatie trauma en hechtingsproblemen.

   

  HSP Hooggevoeligheid: Lichaamsgerichte therapie kan je helpen bij het omgaan met je; talenten, intuïtie, kracht & gevoeligheid.

   

   

Neem de Eerste Stap naar Heling met:

Als je meer wilt weten over wat lichaamgerichte therapie voor jou kan betekenen. En of als je geïnteresseerd bent in het verkennen van lichaamsgericht werk en trauma-gerelateerde therapieën, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We zijn hier om je te begeleiden op jouw reis naar heling en welzijn. Samen kunnen we de kracht van lichaamsgericht werk benutten om je leven te transformeren.

Hypnotherapie

Workshops & Tips

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.