Conscious Play+

ConsciousPlay+ belichaamt de essentie van speelsheid in het leven, een ontdekkingsreis naar de vloeiende stroming van ervaringen. Het omarmen van uitdagingen met een vleugje humor en het vinden van plezier in de breedste zin van het woord vormt de kern van deze benadering.

Voor mij is spiritualiteit en soulfulness intrinsiek verbonden met de betekenis van die speelsheid, en het vormt de drijvende kracht achter alles wat ik doe. Het gaat om het verkennen in verbinding, waar niets hoeft en alles mag zijn. Het is een bewuste keuze om te spelen en volmondig ‘ja’ te zeggen tegen het leven.

Bij ConsciousPlay+ draait het ook om het ontdekken van de vrijheid om volledig jezelf te zijn. Dit betekent het omarmen van je kwaliteiten, fouten, schaduwen, talenten, behoeften, en verlangens, alles in het veilige zonnetje van je aandacht. Dit proces omvat momenten waarin het indruist tegen overtuigingen of aangeleerde normen, en juist daar waar de ware ontdekking begint. Zo krijgt comfort zone, het zelf, ik, zijn een andere lading en veranderd je status tot je leven. En wordt verantwoordelijkheid eigenaarschap!

Het idee dat alles er kan zijn, vindt zijn basis in containment – de constructie van een veilige ruimte met een deur die opent voor het samen betreden en verlaten. Hierbinnen kunnen grenzen worden verkend en gerespecteerd, waarbij power exchange een fundamentele rol speelt. Het is in deze uitwisseling van kracht en verbinding dat de deur opengaat naar diepere ontdekkingen.

Moet je dan iets doen? Nee, het draait ook om vertrouwen op je eigen stop. Het respecteren van jouw ‘nee’ vormt de essentiële basis om volmondig ‘ja’ te kunnen zeggen. In het moment ontdekken we wat er werkelijk in ons leeft en hoe we vanuit die authenticiteit kunnen handelen.

Als je deze site verkent, krijg je een glimp van hoe ik mijn leven leef, wat ik leer en waar mijn interesses naartoe neigen. Je zult zien dat ik geniet van de verwondering over de mogelijkheden, van de unieke schoonheid die mensen kunnen zijn. Het draait allemaal om bewust spelen en de diepe verbindingen die daaruit voortkomen.

In volle overgave ontdekken wat nu bestaat, overal, in elk facet. 

🌟 Ontdek de Wereld van Sensuele Extase 🌟

De Kunst van Speelsheid, Genot, Overgave en Verbinding.

ConsciousPlay+❤️Om je dromen werkelijkheid te laten worden…!?

Verlang je er naar om:

Je fantasieën uit te voeren.

In een spannende reis van verbinding en sensuele ontdekken te duiken?

Laat je dan verleiden door een nieuwe dimensies van plezier.

Op naar speciale intensere en meer bevredigende intimiteit.

Ontwaak je zintuigen in Tantra Massage, Shibari en zorgvuldig gekozen Soft BDSM-sessies.

🌺 Tantra Massage: Een spannende reis in kunst van ontdekken in verbinding.

Mijn Tantra Massages brengen je in contact met je zelf en laten je genieten van een diep gevoel van ontspanning en extase.

🌈 Shibari: Laat je betoveren door de sensuele wereld van Shibari, de Japanse kunst van het binden.

Met zorgvuldig gekozen bondage technieken creëer ik een intieme dans van vrijheid en gebondenheid, waarin overgave, vertrouwen, spiritualiteit en esthetiek samenkomen.

🔗 Soft BDSM-sessies: Verken de grenzen van lust en overgave in een veilige en consensuele setting.

Mijn Soft BDSM-sessies beloven een harmonieus samenspel van opwinding en respect voor jouw wensen en grenzen.

* Duidelijke afspraken

* Ervaren en professioneel

* Respectvol en discreet

* Veilig & intiem

Om op een vertrouwde manier om passie te laten ontvlammen en nieuwe highs and lows te ontdekken.

Kan je de stap nemen naar een wereld van sensuele verkenning.

Om je jezelf, je partner een prachtige ervaring cadeau te geven?

Whatsapp jouw vragen nu, voor een prikkellende afspraak…..

🍀Nathan

Hypnotherapie

Workshops & Tips

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.