Categorieën

Duo- en partner massage

Duo- en partnermassage om samen te genieten van een bijzonder moment.

Bij de duo-massage worden jullie gelijktijdig gemasseerd. Ik kom dan samen met een collega-masseuse. 

De partnermassage is een soort minicursus waarin jullie elkaar gaan masseren en ik jullie aanwijzingen geef hoe jullie elkaar met een ontspannende intentie kunnen masseren.

Elkaar op deze manier liefdevol aanraken versterkt jullie verbinding, wat de relatie ten goede komt. Even onverdeelde aandacht voor elkaar op een andere manier. Je leert elkaars behoeften nog beter kennen.

De duo- en partnermassages vinden plaats bij jullie thuis of in een hotel.

Zijn jullie op zoek naar nog meer intens contact en verbinding?

Het Tantraritueel is dan wellicht iets voor jullie.

Tantra nodigt uit om oordeelloos gewaar te zijn. De wijze van verbinden, openen en overgave heeft alles met het bevrijden van ruimte maken. Het nemen van verantwoordelijkheid is hierbij essentieel. De rituele oefeningen nodigen je uit om grenzen en veiligheid in jezelf te ontdekken. Hierdoor is het mogelijk dat creatieve levensenergie kan stromen en van richting kan veranderen. De bevrijdende manier van thuis komen wordt in het boeddhisme de korte weg tot verlichting genoemd.

Hoe zo’n ritueel er uit ziet, is afhankelijk van de constitutie, de uitnodiging en de grenzen die de gever en ontvanger hierin ervaren.

De nadruk kan meer liggen op massage of meer op lichaamswerk.

De basis is altijd dat er niets gebeurt dat je niet wilt en je alleen aangeraakt wordt op plaatsen die vooraf zijn afgesproken.

Een misvatting is dat tantra seks zou zijn. Dat is niet zo. Prana of levensenergie is veel meer dan dat. De uitnodiging is om dit in contact te laten groeien en te laten stromen door het er te laten zijn.

Het tantraritueel is een veilige manier om elkaar te ontdekken en te ervaren met al je zintuigen.

Tantra (Sanskriet: tan = expansietra = bevrijding), ook tantrische yoga of tantra yoga genoemd, is een rituele praktijk uit de Vedische traditie, die gericht is op geestelijke verruiming en bevrijding. In de tantra ligt de nadruk op de ontwikkeling van menselijke sterkte, zowel door middel van meditatie en door de directe confrontatie met moeilijke omstandigheden voor het overwinnen van angsten en zwakheden. 

Tantra heeft als specifiek ideaal om problemen en obstakels niet uit de weg te gaan, maar verantwoordelijkheid te nemen voor het eigen leven en daarom moeilijkheden en geconditioneerde emoties direct te confronteren en te overwinnen. 

Om dit doel te bereiken zijn allerlei methoden ontwikkeld. In tegenstelling tot bij de meeste religie is tantra een ervaringswetenschap: op de praktijk gebaseerd. De filosofie bestaat voor het overgrote deel uit beschrijvingen van de praktijken en kent weinig puur theoretische aspecten.

De zachte natuurlijke vorm is de onzelfzuchtige intimiteit tussen mensen.

Hypnotherapie

Workshops & Tips

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.