Categorieën

Hooggevoeligheid

Bij (HSP) hooggevoeligheid is het van belang om de eenheid in jezelf te herstellen. 

Een afgestemde therapie voor het vergroten van jouw draagkracht en op een hele andere manier om te leren gaan met HSP, kan ervoor zorgen dat je meer rust ervaart en veel meer kunt doen van wat je graag zou willen.

 

 

 

 

 

Hooggevoelige mensen staan (onbewust) extra open voor indrukken.

Massage voor (HSP) hooggevoeligheid brengt de verbinding tussen lichaam en geest terug. Afhankelijk van de aard en oorzaak van je hooggevoeligheid, zijn er verschillende massages die zeer geschikt zijn bij HSP. De Lomi Lomi Temple Style Massage is een prachtige eeuwenoude wijsheid die van familie op familie, door handen is doorgegeven en brengt een diepe heling, beweging en flow. Het brengt je energiestroom op gang en herstelt de natuurlijke balans. 

Ayurveda massage en energetische massage helpen emotionele blokkades op te lossen, zodat de innerlijke balans zichzelf kan gaan herstellen. Rust in je lichaam creëert al meer rust in je hoofd.

Body De-Armouring werkt aan het oplossen van trauma en ervaringen die opgeslagen zijn in je lichaam. Soms kan hooggevoeligheid een reactie zijn op onderdrukte, onbewuste emoties. 

Ervaringen van klanten:

“De diepe rust en verbinding maakt me meer in flow, meer in balans, meer beschermd.”

“Ik kan even los laten en gewoon even zijn, zonder al dat alles, of misschien wel juist alleen even met.”

“Het werkt zo diep en balancerend, brengt wat vast zit weer los, ik voel weer grond onder mijn voeten.”

 

Als masseur merk ik zelf een enorme hoeveelheid energie en dankbaarheid op tijdens de massagebehandeling. Alsof mijn handen worden gestuurd, het gaat vanzelf. Ik voel me vereerd om zoiets moois te mogen brengen en te ervaren hoe enorm helend dit werkt. 

Voor de sessie is er voldoende tijd om kennis te maken en na de sessie is er tijd om bij te komen met een kopje thee of een glaasje water. 

Hypnotherapie

Workshops & Tips

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.