Stoppen met Roken

Stoppen met roken met behulp van hypnotherapie.

Succesvol stoppen met roken kan een bijzonder uitdagend probleem zijn wat je niet alleen hoeft te doen.

Stoppen met iets is niet zo gemakkelijk. 

Mensen worden vaak geconfronteerd met onzekerheid en falen.

Het lijkt voor iedereen hetzelfde, maar de stappen die je moet nemen om te stoppen zijn vaak persoonlijk. Hypnotherapie helpt je bij het nemen van die persoonlijke stappen om uiteindelijk te stoppen met roken.

Hypnotherapie helpt je bij het activeren van jouw persoonlijke kracht en het vinden van de juiste ondersteuning. Zo wordt het gemakkelijker om ander gedrag te ontwikkelen en afscheid te nemen van het roken.

Roken is in het onderbewuste vaak gekoppeld aan iets.

Gezelligheid, ontstressen of een rustmomentje voor jezelf pakken zijn redenen om te willen roken. In werkelijkheid vertegenwoordigen zij vaak een onderliggende behoefte, waarin het roken dan kortstondig onbewust voorziet in de behoefte. De onderliggende behoefte en emotie wordt hiermee onderdrukt.

Met hypnotherapie gaan we aan die behoeften en emoties werken. We geven er een andere invulling aan en vervangen het door nieuw gedrag. Op deze manier verdwijnt de behoefte aan een sigaret. Doordat de emotie verandert, zal het makkelijker voor je zijn om je gedrag te veranderen.

We gaan van start met 5 effectieve sessies, praktische gereedschappen en thuisopdrachten om succesvol te stoppen met roken.

Hypnotherapie

Workshops & Tips

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.