Tantra Massage

Een Reis naar Spiritueel Welzijn & Diepe Verbinding

Tantra Massage is gericht op het versterken het contact met je lichaam in jouw leven en het motiveren van verbinding, spiritueel en emotioneel welzijn. Tantra Massage is geïnspireerd op de eeuwenoude principes van tantra, een filosofie die zich richt op het vergroten van bewustzijn door middel van massages, rituelen en meditatie.
 
“Return to the god(dess) state”
 
Tantra Massage
Tantra massage is een vorm van massage die niet alleen het fysieke lichaam aanraakt, maar ook de spirituele en emotionele dimensies motiveert.

“Een reis naar spiritueel welzijn & diepe verbinding.”
 
Onze Aanpak
Tijdens een Tantra Massage-sessie maakt diverse technieken, waaronder lichte, diepe zachte en stevige aanraking, drukpuntmassage, energie- ademwerk, bewustzijn oefeningen en stretchen. Om het lichaam te activeren en te ontspannen, waardoor een diepere verbinding, een intens sensuele en sensitieve verbinding uitgenodigd word.
  
Het Doel van Tantra Massage
Het primaire doel van een Tantra Massage is om de ontvanger bewuster en meer verbonden te laten voelen met hun lichaam en zintuigen. We streven ernaar een gevoel van welzijn en diepe ontspanning te bevorderen, wat bijdraagt aan spirituele groei.
 
Het is essentieel op te merken dat Tantra Massage niet gericht is op seksuele bevrediging, maar op het creëren van een diepe verbinding en een gevoel van welzijn. 
De sessies hierbij zijn gebaseerd op respect, veiligheid en het doelloos ontmoeten van alles wat er is, waarbij de vooral afgesproken grenzen blijven bestaan.
 
Wil je meer weten over Tantra Massage of een afspraak maken? Neem gerust contact op via telefoon, WhatsApp of e-mail. 
 
Bekijk ook de onderstaande video waarin duidelijk wordt uitgelegd hoe ik werk en wat je kan verwachten.
 
Bel/WhatsApp Nathan Knip: 06-55530450
Hypnotherapie

Workshops & Tips

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.