Tantra Massage

Tantra Massage is een sensuele massage om contact te maken met lichaam, bewustzijn te vergroten en je eigenheid te ontmoeten.

Tantra massage is een vorm van massage die zich richt op de spirituele en emotionele aspecten van het lichaam, evenals op het fysieke. Het is gebaseerd op de principes van tantra, een oude Indiase filosofie die erop gericht is bewustzijn te cultiveren en uit te breiden door middel van rituelen en meditatie.

Tijdens een tantra massage gebruik ik verschillende technieken, zachte maar ook stevige aanraking, drukpunten massage en stretchen om contact te maken, het lichaam te activeren & te ontspannen.

Om een intense sensuele sensitieve verbinding te maken gebruik ik aanraking, oliën, geuren en muziek.

Het doel van een tantra massage is om de ontvanger meer verbonden te laten voelen met hun lichaam en zintuigen, en om een gevoel van welzijn en ontspanning te bevorderen.

Tantra massage wordt doorgaans gedaan met de ontvanger liggend op een massage tafel of mat.

De therapeut zal een combinatie van handmatige technieken en ademwerk gebruiken om de zintuigen van de ontvanger te stimuleren en te helpen zich te ontspannen in het ervaring.

Het is belangrijk om op te merken dat tantra massage niet hetzelfde is als seksuele massage. Het doel van een tantra massage is het creëren van een gevoel van verbinding, welzijn.

Hierbij zijn doelloos ontmoeten van alles dat er is, het ontmoeten van veiligheid, vertrouwen & eigen grenzen binnen de afspraken die vooraf zijn gemaakt de basis.

Wil je meer weten of een afspraak.

Bel whatsapp of mail Nathan Knip 06-55530450

Hypnotherapie

Workshops & Tips

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.