Categorieën

Ayurveda massage

Ayurveda massage

“Voor ballans, afvallen stressreductie & innerlijke helende vermogen”

Ayurveda massage is een balans herstellende, helende zachte energetische massage op de huid. En maakt gebruik van geurige- gepaste oliën; samengesteld volgens situatie en persoonlijkheid van de behandelde.

Ayurvedische massage is een massage die het hele lichaam in balans brengt.

wikipedia.org/wiki/Ayurveda

ayurveda massage dordrecht

Ayurvedische massage combineert massage technieken met het stimuleren van de marma punten (drukpunten uit de ayurveda).Het werkt niet alleen op de spieren maar ook op het energiesysteem (aura en chakra’s).

De massage brengt meer vitale energie; helpt om gifstoffen die diep in het lichaam vast zitten te verwijderen en helpt bij het losmaken van emotionele blokkades.

Aanvankelijke heb ik deze massage geleerd om meer kennis te krijgen over aandacht, lichaam bewust zijn, zelf helend vermogen, energie systemen en het lichamelijke aspect van het door werken van ladingen.

De de inzichten die de veda’s mbt het herstellen van een persoonlijke ballans en het motiveren van levens energie hebben mij echter een verrassende verdieping opgeleverd.

Niet alleen met betrekkin g tot hechting warmte en onze wat koudere natuur”cultuur” echter ook met betrekking tot de kennis verkregen door introspectie en meditatie.

Ayurveda, ayur veda’s dat levens kunst of kennis van het leven betekent. Deze veda’s zijn 3000 jaar geleden als resultaat van grote zieke met veel doden als gevolg ontstaan uit een een serie meditaties van wijzen die met de vraag in de bergen in zijn getrokken

De conclusie luid dat leven energie een resultaat is van een persoonlijke ballans tussen materie veld, mentale veld en het energie veld. dat de elementen water vuur aarde en ether hier een resultaat van zijn en energie een stroming is tussen deze elementen.

De warme en betrokken aanrakingen de weldaad van olieen (liefde & zonlicht) motiverende kruiden en ballans brengende marma punten (druk punten) en meditatie (yoga). Het toepassen van div werkende therapie uit div stromingen aansluitende bij de belevingen en de behoefte van cliënt.

Genieten van een heerlijke veilige Wellness Massage (warme beweging, betrokken aandacht & verzorgende aroma's) Effectieve Therapie Help
Genieten van een heerlijke Ayurveda massage, voor ballans, afvallen & stressreductie.

.