Categorieën
Hypnotherapie Almere

Virtuele maagband

Wil je al jaren afvallen, maar lukt het steeds niet?

Heb je alle diëten al een keer geprobeerd zonder succes?

Overweeg je om je aan te melden voor een operatie, zelfs al moet je daarvoor eerst nog aankomen om ervoor in aanmerking te komen?

Voordat je zo’n ingrijpende beslissing neemt, denk dan eens aan een virtuele maagband.

Een virtuele maagband is een zeer effectieve methode voor het aanpakken van overgewicht.

Hoe werkt dit?

De virtuele maagband is onderdeel van een integrale aanpak waarbij ik werk met een krachtige combinatie van diverse therapieën, hypnotische technieken en de virtuele maagband.

Om blijvende resultaten te behouden wil je oude gewoontes doorbreken. Je wilt ervaren dat je zelf de controle hebt om je goed voelen, tevreden te zijn met je lichaam en trots te zijn op jezelf.

Wellicht twijfel je aan jezelf en heb je de overtuiging dat het je niet gaat lukken. Met hypnose kun je deze oude patronen doorbreken, nieuwe overtuigingen aanleren en onderliggende belemmeringen aanpakken.

Wat kun je verwachten van het virtuele maagband traject?

Een gratis adviesgesprek, waarin we bespreken of een virtuele maagband een geschikte optie is voor jou. We bespreken ook of de door jou gestelde doelen haalbaar zijn.

Factoren zoals medicijngebruik, ziekte en life-events kunnen van invloed zijn op het slagen van de behandeling. Het is dus belangrijk dat we dit van tevoren bespreken.

Je krijgt persoonlijke begeleiding en thuisopdrachten.

Overgewicht is vaak een gevolg van trauma’s, onzekerheid of een onveilige jeugd. Emotie-eten is iets dat veel mensen herkennen. Eten om verdriet, boosheid, eenzaamheid of frustratie weg te stoppen is een veel voorkomende overlevingsstrategie.

Eten geeft in dit geval een gevoel van troost. Als je dit herkent gebruik je eten niet alleen als voeding voor je lichaam, maar ook om een negatief gevoel weg te eten.

Misschien dat je dit in eerste instantie niet herkent, maar onbewust kan dit zeker wel meespelen. Het is belangrijk om hier duidelijkheid over te krijgen, want ik neem aan dat je wel graag blijvende resultaten wilt.

Doorgaan met gedrag dat je behandeling saboteert is niet aan te raden.

In dit geval adviseer ik je extra behandelingen zodat we hieraan kunnen werken.

Wil je er eerst meer over weten?

Heel goed.

Neem contact met me op.