Categorieën
Uncategorized

Hoeveel sessies heb ik nodig?

Een vraag die ik vaak krijg van mensen die contact met mij opnemen, is: “Hoeveel sessies heb ik nodig?”

Dat is net zo’n vraag als: “Wat kost het om mijn huis op te laten knappen?”

Wat wil je doen dan? Wil je je kozijnen laten schilderen, je muren laten behangen, een nieuwe badkamer, een slaapkamer laten ontwerpen, moeten er nieuwe meubels in, etc.?

Het is geen ‘one size fits all’ oplossing en dat is hypnotherapie ook niet.

Jij hebt een andere hulpvraag dan je buurvrouw, je collega of je vriendin. Jouw achtergrond is anders, je karakter is anders en je emotionele toestand is anders. Zelfs als je met dezelfde klacht binnenkomt.

Wat we hooguit kunnen doen is een inschatting maken van het aantal sessies als ik weet wat je wilt bereiken met de therapie. Maar dan nog, jij bepaalt wanneer je doel behaald is. Sommige mensen hebben na drie sessies genoeg inzichten om hun leven te kunnen leven zoals zij dat willen, maar anderen hebben meer nodig.

Gun jezelf die tijd ook. Waarom zou je je groei en ontwikkeling in een vast aantal sessies willen proppen? Zo kan ik niet werken en jij moet dat ook niet willen. Sta open voor de natuurlijke flow en wees nieuwsgierig naar wat er op je pad komt. Hypnotherapie is een magische methode, het is altijd verrassend welke inzichten zich openbaren.

Ben je nog niet zeker of hypnotherapie iets voor jou is?

Stuur me even een berichtje met je vraag, dan denk ik met je mee en vertel ik je wat wel en niet mogelijk is.

Praktijk voor innerlijke balans